Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Voor al u party artikelen en benodigdheden gaat u naar Partytentverhuur Zeeland!

Ben je nog opzoek naar geschikte party artikelen voor je feest of gelegenheid die je binnenkort gaat houden? Dan kunnen wij je van Partytentverhuur Zeeland hebben de benodigdheden voor een perfect feest. Wij hebben de belangrijkste voor je op een rijtje gezet!

Partytent huren

Om je feest net wat extra’s te geven, kan je een partytent huren. Je kunt deze plaatsen in je tuin en hierdoor je feestruimte vergroten. We hebben verschillende soorten en maten voor je, zodat er altijd een geschikte partytent voor jou tussen zit. Van 3×3 meter tot aan 8×8 meter partytenten.

Tenten categorie huren

Heaters

Om het in de partytent aangenamer te maken, kan je gebruik maken van heaters. Je kunt kiezen voor een staande heater of een heater die je kunt ophangen, zodat het niet zoveel ruimte in beslag neemt. Ze geven een heerlijke warmte af en hierdoor kan je tot late uurtjes door gaan met je feest ondanks dat wat frisser wordt.

Een patioheater

Meubilair

Misschien zijn niet al je gasten even jong of houden ze niet zo van dansen. Voor hun is het daarom handig om wat statafels neer te zetten of stoelen, zodat je naar de dansende gasten kunnen kijken. Vind je statafels een beetje standaard en wil je liever iets anders? Dan hebben wij ook houten vaten statafels. Deze houten vaten zijn ook ideaal voor een feest, omdat gasten hier ook drankjes en spullen op kwijt kunnen. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je een tafel nodig hebt om al de versnaperingen neer te zetten, zodat al je gasten zelf wat te eten en drinken kunnen pakken.

Drankjes

Het laatste punt, maar zeker niet onbelangrijk zijn de drankjes. Je gasten zullen wel zin hebben in een drankje en hoe ideaal is het dan als ze zelf hun biertje kunnen tappen? Huur een bier tap met daarbij je favoriete bier en je kunt de hele avond genieten van een koud biertje. En wil je daarnaast ervoor zorgen dat alle andere drankjes ook koud blijven dan kan dat met een koelkast. Hierdoor heb je genoeg ruimte voor al de drankjes en hoef je niet alles uit je eigen koelkast te halen.

Meer informatie

Heb je nog vragen naar aanleiding van dit artikel? Of ben je benieuwd geworden naar ons gehele assortiment? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice.

Thema's

Contactgegevens

T. 06-47497769
E. info@partytentverhuur-zeeland.nl
Roompotstraat 7
4301 RE, Zierikzee
KvK: 24447850
BTW: NL001210642B14