Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytent huren? Dit zijn de mogelijkheden

Wil je een feestje vieren, maar wordt het slecht weer? Schaf dan een partytent aan. Een partytent is een ideale keuze voor bijvoorbeeld in de achtertuin of op een festivalterrein. Zo sta je altijd beschut en blijf je droog als er bijvoorbeeld regen komt. Wij, van Partytentverhuur Zeeland bieden verschillende soorten partytenten aan. In dit artikel vertellen je welke dit zijn.

Easy up tenten

De Easy up tenten, zijn tenten die je in een paar minuten gemakkelijk op kan zetten. Deze partytent hoef je namelijk alleen maar even uit te vouwen om vervolgens de stokken die erbij geleverd zijn, in de gaten te steken. Met zijn tweeën is de tent in feite al opgezet, dus veel mankracht is niet nodig. Wij bieden in totaal 5 easy up tenten aan in verschillende formaten die variëren van 2×3 tot 4×4 meter. Daarnaast zijn ze in twee kleuren te verkrijgen, zwart en wit. Ideaal te gebruiken om een bar eronder te zetten met barkrukken of te gebruiken voor kaartverkoop, waarbij je een tafel in de tent zet. Bij interesse bekijk je hier de easy up tenten.

Stertent

Voor een unieke gelegenheid zoals een trouwfeest is een stertent een ideale keuze. Deze kan je zowel op gras, stenen en zand plaatsen. Deze tent heeft haar naam te danken aan de vorm. De partytent loopt namelijk uiteen in de vorm van een ster. Deze elegante tent is 5,40 meter hoog en de lengte in de breedte is 14 meter. Let op! Om deze tent op te zetten, zijn vier personen nodig. Je krijgt van ons een duidelijke handleiding hoe je de tent moet opzetten. Onder de stertent passen maximaal 135 mensen. Wil je onder deze tent nog stoelen en/of tafels plaatsen? Dan is er nog plek voor circa 70 man. Daarnaast is het ook handig om te zorgen voor een ondervloer waar de tent op komt te staan. Zorg ervoor dat de afmetingen van deze ondervloer 68 bij 68 meter moeten zijn. Bij interesse bekijk je hier de stertent.

Stretchenten

Als laatste komen we aan bij de stretchtent. Deze soort tent heeft zijn naam te danken aan het feit dat deze rekbaar is. Wij verhuren deze partytenten in de formaten die variëren van 6 tot 15 meter. Ideaal geschikt voor grote feesten. De partytenten kunnen goed tegen wind, bij testen komt dit uit op dat ze bij windkracht 8 nog kunnen staan. Daarnaast kunnen we met zekerheid zeggen dat de stretchtenten 100% waterdicht zijn, dit komt door de dubbele coating die op de tenten zitten. Bij interesse bekijk je hier de stretchtenten.

Stretchtent huren

Meer informatie

Nu je drie partytenten hebt bekeken, hopen we je hiermee geholpen te hebben bij het maken van een keuze. Ben je er nog niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice. 

Thema's

Contactgegevens

T. 06-47497769
E. info@partytentverhuur-zeeland.nl
Roompotstraat 7
4301 RE, Zierikzee
KvK: 24447850
BTW: NL001210642B14