Easy up tenten huren Middelburg, Vlissingen enz. – Easy up tent verhuur

Onze easy up tenten zoals de naam al zegt, zijn enorm handig in het gebruik! Ze zijn eenvoudig op te zetten en dit duurt ook niet zo lang. Huur een easy up tent bijvoorbeeld voor een tuinfeestje of een andere feestelijke gelegenheid.

Ons assortiment met easy up tenten

Easy up tenten zijn vrijwel geschikt voor alle gelegenheden als je een eenvoudige partytent wilt plaatsen. We hebben de easy up tenten in verschillende formaten waaronder:

  • Easy up tent 2×3 meter
  • Easy up tent 3×3 meter
  • Easy up tent 3×4.5 meter
  • Easy up tent 3×6 meter
  • Easy up tent 4×4 meter

Ook voor de aankleding van de partytenten ben je bij Partytentverhuur Zeeland op het juiste adres. We verhuren alle benodigdheden om jouw feesttent tot in de puntjes aan te kleden en te verzorgen. Wilt u misschien een tent met een iets luxueuzere uitstraling, dan raden wij graag de pagodetenten aan.

Meer informatie over de easy up partytent

Wil je graag meer informatie over onze easy up partytent of over één van onze andere feesttenten? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kan door middel van: e-mail, telefoon of Whatsapp. De medewerkers van de klantenservice helpen je graag verder.

Partytentverhuur Zeeland is het adres voor het huren van een partytent in o.a. ‘s-Gravenpolder, Arnemuiden, Axel, Goes, Heinkenszand, Kapelle, Krabbendijke, Middelburg, Oost-Souburg, Terneuzen, Vlissingen en Yerseke.