Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Feesttent huren in Middelburg, Vlissingen enz. – Feesttentverhuur Zeeland

Heeft u binnenkort iets vieren en wilt u daarvoor een feestelijke toplocatie neerzetten? Met de partytenten en feesttenten van Partytentverhuur Zeeland creëer je snel en eenvoudig een sfeervolle feestlocatie in heel Zeeland. Onze partytenten en feesttenten zijn eenvoudig op te zetten. Ook is het mogelijk dat wij de tenten voor u op- en afbouwen. Wij hebben verschillende soorten feesttenten in het assortiment waaronder de easy up tenten, (grote en kleine) klassieke partytenten en nog veel meer!

Ruim assortiment met feesttenten in Zeeland

Een feesttent huren doet u natuurlijk bij Partytentverhuur Zeeland! We hebben het grootste assortiment met partytenten en partybenodigdheden. We verhuren daarnaast ook alles om uw partytent helemaal in te richten. Denk bijvoorbeeld aan producten en diensten als:

  • Sfeer- en feestverlichting
  • Geluidsinstallaties
  • Stoelen en tafels in verschillende varianten
  • Catering en horeca-apparatuur

En nog veel meer! Neem snel een kijkje op de website voor de rest van ons verhuurassortiment.

Meer informatie over Feesttentverhuur Zeeland

Wil je graag meer informatie over onze producten en/of diensten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Dit kan door middel van e-mail, telefoon of Whatsapp. De medewerkers van de klantenservice zullen u zo goed mogelijk te woord staan en u helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw feest of evenement.

Partytentverhuur Zeeland is het adres voor het huren van een partytent in o.a. ‘s-Gravenpolder, Arnemuiden, Axel, Goes, Heinkenszand, Kapelle, Krabbendijke, Middelburg, Oost-Souburg, Terneuzen, Vlissingen en Yerseke. 

Thema's

Contactgegevens

T. 06-47497769
E. info@partytentverhuur-zeeland.nl
Roompotstraat 7
4301 RE, Zierikzee
KvK: 24447850
BTW: NL001210642B14