Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytenthuren Axel – Partytentverhuur Axel

Ook in Axel nabij de Westerschelde tunnel zijn wij uw partner als het gaat om het verhuren van partytenten, feesttenten en partymateriaal! Partytentverhuur Zeeland biedt kwalitatief de beste feesttenten aan met een goede prijsverhouding. U kunt ervoor kiezen om de tenten zelf op te zetten maar het is ook mogelijk dat wij dit voor u doen mocht u dit wensen.

Ruim assortiment aan feest- en partytenten

Wij zijn dé specialist op het gebied van partytentverhuur in Axel. We stellen een groot aanbod partytenten, feesttenten en partymateriaal voor u beschikbaar. Voor elk soort feest of evenement hebben wij de geschikte tent voor u in het verhuurassortiment. Voor elke gelegenheid  bestaat er een passende partytent. Wij verhuren onder andere:

  • De klassieke partytent in verschillende formaten ( 3x3m tot 12x12m)
  • Pagodetenten voor speciale gelegenheden of evenementen
  • Opblaasbare cafés in verschillende thema’s zoals: een Ierse Pub of een Zanzi Bar

Uiteraard hebben wij ook andere feestmaterialen in het assortiment om de partytenten tot in de puntjes aan te kleden en te verzorgen. Denk dan bijvoorbeeld aan: feestverlichting, meubilair, keukenspullen en nog veel meer! Neem snel een kijkje in ons assortiment om uw feest of evenement compleet te maken.

Meer informatie over Partytentverhuur Axel

Uw partner in feesttenten zijn wij! Heeft u vragen over het huren van één van onze partytenten of feesttenten? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met de klantenservice van Partytentverhuur Zeeland. Dit kan door middel van e-mail, telefoon of Whatsapp. Wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Partytentverhuur Zeeland is het adres voor het huren van een partytent in o.a. ‘s-Gravenpolder, Arnemuiden, Axel, Goes, Heinkenszand, Kapelle, Krabbendijke, Middelburg, Oost-Souburg, Terneuzen, Vlissingen en Yerseke. 

Thema's

Contactgegevens

T. 06-47497769
E. info@partytentverhuur-zeeland.nl
Roompotstraat 7
4301 RE, Zierikzee
KvK: 24447850
BTW: NL001210642B14