Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytent huren in Heinkenszand- Partytentverhuur Heinkenszand

Ook in Heinkenszand is Partytentverhuur Zeeland uw partner als het gaat om de verhuur van partytenten, feesttenten en partybenodigdheden. Voor elke feestelijke gelegenheid kunt u op ons rekenen! We verhuren zowel aan zakelijke klanten als aan particulieren. U kunt de partytenten zelf opbouwen maar wij bieden ook een op- en afbouw service aan op aanvraag.

Het ruimste assortiment partytenten en partybenodigdheden

We bieden een ruim assortiment partytenten aan. Deze zijn te huur in diverse varianten en verschillende formaten. Wij garanderen dat we alleen de beste kwaliteit leveren en een goede prijs-kwaliteitverhouding hanteren. Voor elk soort gelegenheid hebben wij een passende tent voor u in het assortiment! We verhuren onder andere:

  • De klassieke partytent geschikt voor een tuinfeest maar ook grote evenementen (3x3m tot 12x12m)
  • Easy up tenten; deze zijn eenvoudig op te zetten
  • Pagodetenten; voor een luxere uitstraling

Neem snel een kijkje binnen ons volledige assortiment om uw tent volledig in te richten naar eigen smaak!

Meer informatie over Partytentverhuur Heinkenszand

Als het gaat om het creëren van een perfecte feestlocatie in Heinkenszand is Partytentverhuur Zeeland uw partner! We helpen u bij het maken van de juiste keuze en adviseren hoe u de feesttent het beste in kunt richten mocht u hier hulp bij nodig hebben. Neem geheel vrijblijvend contact op met onze klantenservice via e-mail, telefoon of Whatsapp voor meer informatie over onze producten en verhuurservices.

Partytentverhuur Zeeland is het adres voor het huren van een partytent in o.a. ‘s-Gravenpolder, Arnemuiden, Axel, Goes, Heinkenszand, Kapelle, Krabbendijke, Middelburg, Oost-Souburg, Terneuzen, Vlissingen en Yerseke. 

Thema's

Contactgegevens

T. 06-47497769
E. info@partytentverhuur-zeeland.nl
Roompotstraat 7
4301 RE, Zierikzee
KvK: 24447850
BTW: NL001210642B14