Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytent huren in Kapelle – Partytentverhuur Kapelle

Het dorp op Zuid-Beveland telt ongeveer 7000 mensen en hoewel Kapelle niet zo groot is zijn er regelmatig leuke evenementen te vinden! Staat er binnenkort ook een feest of evenement in Beveland bij u op de planning? Dan is Partytentverhuur Zeeland uw partner als het gaat om de verhuur van kwalitatief goede partytenten, feesttenten en partybenodigdheden! We verhuren zowel aan zakelijke als particuliere klanten.

Een breed assortiment aan feesttenten en partytenten

Bij Partytentverhuur Zeeland hebben we een ruim verhuurassortiment aan feesttenten, partytenten en partybenodigdheden. Wij bieden alles om uw feestje of evenement compleet te maken aan onder één dak. Zo kunnen wij op aanvraag een partytent leveren op locatie en voor u opzetten mocht dit gewenst zijn. U kunt het ook zelf doen met de bijbehorende instructies. Tevens kunt u bij ons ook al uw andere partybenodigdheden huren zoals:

  • Statafels, biertafels en partytafels
  • Klapstoelen, barkrukken en luxe stoelen
  • Biertap, bierkoeler en BBQ

Dit was nog lang niet alles uit ons assortiment. Neem dus snel een kijkje op de website voor de rest van ons uitgebreide assortiment! Zo hebben we voor elke gelegenheid de juiste producten voor u te huur.

Meer informatie over Partytentverhuur Kapelle

Wilt u graag meer informatie over één van onze partytenten of partybenodigdheden? Dan kunt u altijd geheel vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice door middel van; e-mail, telefoon of Whatsapp. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden!

Partytentverhuur Zeeland is het adres voor het huren van een partytent in o.a. ‘s-Gravenpolder, Arnemuiden, Axel, Goes, Heinkenszand, Kapelle, Krabbendijke, Middelburg, Oost-Souburg, Terneuzen, Vlissingen en Yerseke. 

Thema's

Contactgegevens

T. 06-47497769
E. info@partytentverhuur-zeeland.nl
Roompotstraat 7
4301 RE, Zierikzee
KvK: 24447850
BTW: NL001210642B14