Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytent huren in Krabbendijke – Partytentverhuur Krabbendijk

Beste bewoners van Krabbendijke! Staat er binnenkort een tuinfeest op de planning of een groot evenement? Aangenaam! Wij zijn uw verhuurpartner als het gaat om het creëren van de perfecte feestlocatie! Dit kan gaan om een feestje in de achtertuin gezellig met familie of een groot buurtfeest voor het hele dorp. We hebben kwalitatief goede feesttenten en partytenten in het assortiment. We bieden onze producten aan voor een goede kwaliteit-prijsverhouding.

Het beste assortiment met feesttenten en partytenten

Het grootste verhuurassortiment partytenten en partymaterialen vindt u bij ons! U kunt de partytenten zelf opzetten maar er ook voor kiezen om dit door ons te laten doen. We hebben een breed aanbod met verschillende thema’s en ook partymaterialen om uw tent helemaal aan te kleden. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Heaters
  • Verschillende soorten tafels en stoelen
  • Feestverlichting en geluidsinstallaties
  • Horeca-apparatuur zoals: biertap, bierkoeler en koelkasten

Dit was natuurlijk nog niet alles. Neem snel een kijkje op onze website voor het complete assortiment! Daar vindt u alle feestbenodigdheden om van uw feestlocatie een toplocatie te maken! Een spetterend feest regel je samen met Partytentverhuur Zeeland.

Meer informatie over Partytentverhuur Krabbendijke

Heeft u vragen over één van onze partytenten of services? Dan mag u natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice via; e-mail, telefoon of Whatsapp! Wij doen ons best om uw vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Partytentverhuur Zeeland is het adres voor het huren van een partytent in o.a. ‘s-Gravenpolder, Arnemuiden, Axel, Goes, Heinkenszand, Kapelle, Krabbendijke, Middelburg, Oost-Souburg, Terneuzen, Vlissingen en Yerseke. 

Thema's

Contactgegevens

T. 06-47497769
E. info@partytentverhuur-zeeland.nl
Roompotstraat 7
4301 RE, Zierikzee
KvK: 24447850
BTW: NL001210642B14