Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytent huren in Middelburg – Partytentverhuur Middelburg

Middelburg is dé hoofdstad van Zeeland en uiteraard worden hier ontzettend leuke feesten en evenementen gegeven. Wilt u zelf graag een feest of evenement organiseren in Middelburg? Dan is Partytentverhuur Zeeland uw verhuurpartner voor het creëren van de perfecte feestlocatie. Wij stellen onze partytenten en feesttenten voor u beschikbaar! Voor alle 39.323 inwoners staan wij klaar! U kunt partytenten huren bij ons voor zowel zakelijke als particuliere doeleinden.

Het grootste assortiment met partytenten en feesttenten

Bij Partytentverhuur Zeeland hebben we het grootste verhuurassortiment met feesttenten en partybenodigdheden. We verhuren kwalitatief goede producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Voor elk soort gelegenheid hebben wij een passende tent beschikbaar. Hieronder zie je een kleine greep uit ons assortiment:

  • Easy up tenten; deze zijn eenvoudig op te zetten
  • Pagodetenten; voor een luxere uitstraling
  • Stertenten; sfeervolle tenten in de vorm van een ster

Neem snel een kijkje op de rest van onze website voor ons volledige assortiment met feesttenten! Daarnaast verhuren wij ook nog andere feestmaterialen om uw feestlocatie compleet te maken. Denk dan aan: tafels en stoelen, feestverlichting, geluidsinstallaties of keukenapparatuur.

Meer informatie over Partytentverhuur in Middelburg

Wilt u graag meer informatie over één van onze feesttenten of partytenten? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met de klantenservice van Partytentverhuur Zeeland. Dit kan door middel van e-mail, telefoon of Whatsapp. Wij zullen u vraag zo goed mogelijk beantwoorden en samen met u naar de mogelijkheden kijken!

Partytentverhuur Zeeland is het adres voor het huren van een partytent in o.a. ‘s-Gravenpolder, Arnemuiden, Axel, Goes, Heinkenszand, Kapelle, Krabbendijke, Middelburg, Oost-Souburg, Terneuzen, Vlissingen en Yerseke. 

Thema's

Contactgegevens

T. 06-47497769
E. info@partytentverhuur-zeeland.nl
Roompotstraat 7
4301 RE, Zierikzee
KvK: 24447850
BTW: NL001210642B14