Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytent huren in Oost-Souburg – Partytentverhuur Oost-Souburg

Wilt u een evenement of een feest organiseren in Oost-Souburg? Partytentverhuur Zeeland is uw partner als het gaat om het verhuren van feesttenten, partytenten en partybenodigdheden. Het dorpje Oost-Souburg ligt tussen Vlissingen en Middelburg in. Het dorp is bekend vanwege de Karolingische Ringwalburg die er nog steeds is. Twee keer per jaar wordt op het dorp de Karolingenmarkt gehouden. Maar ook voor andere feestelijke gelegenheden kunt u bij ons terecht voor het huren van een partytent! Wij verhuren zowel aan particulieren als zakelijke relaties.

Ruim assortiment met partytenten en partybenodigdheden

We hebben een breed assortiment met partytenten en feesttenten in verschillende vormen en formaten. U kunt een kijkje in ons assortiment nemen om te zien welke feesttent er het beste bij uw feest of gelegenheid past. Voor elke gelegenheid kunnen wij een toplocatie verzorgen! We hebben verschillende partytenten te huur waaronder:

  • Easy up tenten; deze kunt u eenvoudig opzetten
  • Klassieke partytenten in verschillende formaten (van 3x3m tot maar liefst 12x12m)
  • Pagodetenten; voor een luxere uitstraling voor bijvoorbeeld een bruiloft

Neem snel een kijkje op onze website voor de rest van de tenten! Ook hebben wij andere partybenodigdheden beschikbaar om uw tent helemaal aan te kleden. Denk dan aan de verhuur van: feestverlichting, tafels, stoelen en nog veel meer!

Over Partytentverhuur Oost-Souburg

Wij verhuren zowel aan zakelijke als particuliere klanten. We bieden ook een op- en afbouwservice aan mocht dit gewenst zijn. Voor meer informatie en de voorwaarden kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met de klantenservice van Springkussenverhuur Zeeland door middel van; e-mail, telefoon of Whatsapp. We helpen u zo goed mogelijk bij het maken van de juiste keuze voor uw feest of evenement.

Partytentverhuur Zeeland is het adres voor het huren van een partytent in o.a. ‘s-Gravenpolder, Arnemuiden, Axel, Goes, Heinkenszand, Kapelle, Krabbendijke, Middelburg, Oost-Souburg, Terneuzen, Vlissingen en Yerseke. 

Thema's

Contactgegevens

T. 06-47497769
E. info@partytentverhuur-zeeland.nl
Roompotstraat 7
4301 RE, Zierikzee
KvK: 24447850
BTW: NL001210642B14