Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytent huren in Terneuzen – Partytentverhuur Terneuzen

Wilt u feest of evenement organiseren in Terneuzen? Voor elk soort gelegenheid kunt u bij Partytentverhuur Zeeland partytenten en feesttenten huren tegen scherpe tarieven. In de Havenstad van de Vliegende Hollander, zeeschepen en mosselen worden de leukste feesten gehouden! Daarbij is Terneuzen ook nog eens een hele gastvrije stad die aan het water ligt en vinden hier regelmatig leuke activiteiten plaats. Om de feesten en evenementen op-en-top compleet te maken kunt u bij ons terecht! Wij zijn uw partner als het gaat om het creëren van de perfecte feestlocatie!

Een breed assortiment aan feesttenten, partytenten en partybenodigdheden

Bij Partytentverhuur Zeeland bieden we een breed assortiment partytenten en accessoires aan in Terneuzen. Zo hebben we voor elke gelegenheid een geschikte tent die u kunt huren. We hebben tenten in verschillende formaten en vormen. Hieronder een kleine greep uit ons assortiment:

  • Stertent; creëer een bijzonder sfeer met onze stertent
  • Easy up tent; deze tenten zijn eenvoudig op te zetten
  • Pagodetent; een tent met een luxe uitstraling

Uiteraard hebben we ook andere feestbenodigdheden in het assortiment om uw feesttent volledig aan te kleden – van het meubilair tot horeca-apparatuur! Neem een kijkje op onze website voor het complete verhuuraanbod.

Meer informatie over Partytentverhuur Terneuzen

Wij verhuren zowel aan particuliere als zakelijke klanten. Het is ook mogelijk dat wij de partytenten voor u op locatie leveren en voor u op- en afbouwen mocht dit gewenst. Heeft u nog meer informatie nodig? Neem voor de voorwaarden of specifieke vragen over één van onze tenten contact op met onze klantenservice. Dit kan via e-mail, telefoon of Whatsapp. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Partytentverhuur Zeeland is het adres voor het huren van een partytent in o.a. ‘s-Gravenpolder, Arnemuiden, Axel, Goes, Heinkenszand, Kapelle, Krabbendijke, Middelburg, Oost-Souburg, Terneuzen, Vlissingen en Yerseke.

Thema's

Contactgegevens

T. 06-47497769
E. info@partytentverhuur-zeeland.nl
Roompotstraat 7
4301 RE, Zierikzee
KvK: 24447850
BTW: NL001210642B14