Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytent huren in Vlissingen – Partytentverhuur Vlissingen

Wilt u een feest of evenement organiseren in Vlissingen? Dan is Partytentverhuur Zeeland uw partner als het gaat om de verhuur van partytenten en partybenodigdheden! Een tuinfeest of een groot evenement in de havenstad? Voor elke feestelijke gelegenheid hebben wij de geschikte producten in het verhuurassortiment.

Een groot assortiment met partytenten en benodigdheden

Het meest uitgebreide assortiment met partytenten vind je bij Partytentverhuur Zeeland! In Vlissingen leveren wij vrijwel op elke locatie onze partytenten en kunnen deze ook nog helpen opzetten mocht u dit willen. Een tuinfeest of een groot evenement? Dat is bij ons geen probleem. Onze partytenten zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. Namelijk vanaf: 3×3 meter tot maar liefst 12×12 meter. Voor elke gelegenheid hebben wij dus een beschikbare optie! Ook hebben we verschillende soorten tenten waaronder:

  • De easy up tent; deze is eenvoudig en snel op te zetten
  • Pagodetent; tent met een luxere uitstraling
  • Klassieke partytent; geschikt voor elke gelegenheid

Uiteraard hebben wij bij Partytentverhuur Zeeland ook alles in huis om uw partytent aan te kleden met de mooiste feestverlichting, beste geluidsinstallaties en passend meubilair. Kijk snel in het assortiment om uw feest of evenement compleet te maken!

Voor alle feesten in Vlissingen

In Vlissingen staat gastvrijheid op een hoge rang! Zo vindt er in Vlissingen elk jaar op 5 mei het bevrijdingsfestival plaats! Ook heeft de havenstad Vlissingen de langste zeeboulevard van heel Nederland. Wat de gelegenheid ook mag zijn – voor ieder soort feest hebben wij een geschikte partytent voor u te huur. Wij verhuren zowel aan particuliere als zakelijke klanten.

Meer informatie over Partytentverhuur Vlissingen

Wilt u graag meer informatie over één van onze partytenten, feesttenten of feestbenodigdheden? Dan mag u altijd vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice, dit kan via e-mail, telefoon of Whatsapp. Wij zullen u vraag zo goed mogelijk beantwoorden en passend advies geven voor uw feest of evenement.

Partytentverhuur Zeeland is het adres voor het huren van een partytent in o.a. ‘s-Gravenpolder, Arnemuiden, Axel, Goes, Heinkenszand, Kapelle, Krabbendijke, Middelburg, Oost-Souburg, Terneuzen, Vlissingen en Yerseke. 

Thema's

Contactgegevens

T. 06-47497769
E. info@partytentverhuur-zeeland.nl
Roompotstraat 7
4301 RE, Zierikzee
KvK: 24447850
BTW: NL001210642B14