Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytent huren in Yerseke – Partytentverhuur Yerseke

Partytentverhuur Zeeland is uw partner als het gaat om feesttentverhuur in Yerseke. Voor elke gelegenheid hebben wij een geschikte feesttent beschikbaar. Dit geldt voor kleine tuinfeestjes of een groot evenement. De Yersenaren houden wel van een gezellig feestje! Dus alle inwoners van Yerseke; staat er een feestje op de planning? Dan helpen wij u graag verder!

Het ruimste assortiment met partytenten

We hebben een ruim verhuurassortiment beschikbaar met partytenten, feesttenten en feestbenodigdheden. Wij hebben verschillende tenten te huur die geschikt zijn voor diverse gelegenheden. Bijvoorbeeld de pagodetent voor een bruiloft: De pagodetent heeft een wat luxere uitstraling en is daarom zeer geschikt voor een trouwerij. Ook hebben wij natuurlijk allerlei andere benodigdheden in het assortiment om uw feestlocatie helemaal af te maken. Hieronder ziet u een kleine greep uit ons assortiment met feestbenodigdheden:

  • Tafels en stoelen; diverse varianten verkrijgbaar
  • Feestverlichting en sfeerverlichting
  • Horeca apparatuur
  • Heaters
  • Tentvloeren

Dit was slechts een kleine greep uit het complete aanbod. Kijk snel op de rest van onze website voor alle producten om uw feest of evenement compleet te maken.

Meer informatie over Partytentverhuur Yerseke

Partytentverhuur Zeeland verhuurt kwalitatieve feesttenten aan zowel aan zakelijke als particuliere klanten. Ook bieden we eventueel een op- en afbouw service aan mocht u dit wensen. Neem voor meer informatie en de voorwaarden over onze producten en services contact op met onze klantenservice. Dit kan door middel van; e-mail, telefoon of Whatsapp. Wij doen ons best om u zo goed mogelijk te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw feest of evenement.

Partytentverhuur Zeeland is het adres voor het huren van een partytent in o.a. ‘s-Gravenpolder, Arnemuiden, Axel, Goes, Heinkenszand, Kapelle, Krabbendijke, Middelburg, Oost-Souburg, Terneuzen, Vlissingen en Yerseke. 

Thema's

Contactgegevens

T. 06-47497769
E. info@partytentverhuur-zeeland.nl
Roompotstraat 7
4301 RE, Zierikzee
KvK: 24447850
BTW: NL001210642B14