Stretchtent huren –Stretchtent verhuur Zeeland

Bent u op zoek naar een andere tent dan onze reguliere partytenten? Dan hebben wij ook stretchtenten in ons assortiment! Deze mooie en unieke tenten zijn van Nederlands fabricaat, dubbel gecoat en daardoor waterdicht. Onze stretchtenten blijven overeind staan bij een harde wind tot wel windkracht 8! Stretchtenten zorgen voor een zomerse uitstraling met een chique finishing touch. Deze stretchtent wordt geleverd met een brandveiligheidscertificaat.

Assortiment met Stretchtenten

Partytentverhuur Zeeland verhuurt de stretchtent in drie verschillende maten:

Meer informatie over de Stretchtenten

Indien gewenst kan de tent geleverd worden met een houten tentvloer. U hoeft niet zelf aan de slag met hamer en haring, op aanvraag regelen wij alles voor u. Van steigerhouten bar tot BBQ vlees, van wedding chair tot vuurschaal, wij hebben het in huis om uw tent in te richten en er een onvergetelijk feest van te maken.

Wilt u graag meer informatie over onze stretchtent? Neem dan contact op met onze klantenservice via de contactpagina! Zodra wij uw aanvraag of vraag ontvangen hebben zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw vragen te beantwoorden.

Partytentverhuur Zeeland is het adres voor het huren van een partytent in o.a. ‘s-Gravenpolder, Arnemuiden, Axel, Goes, Heinkenszand, Kapelle, Krabbendijke, Middelburg, Oost-Souburg, Terneuzen, Vlissingen en Yerseke.